Департамент соціального захисту ЛОДА і Львівська політехніка співпрацюватимуть у підготовці соцпрацівників

За матеріалами сайту ЛОДА
Герб Львівської політехніки

Цими днями департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації та Національний університет «Львівська політехніка» підписали договір про співпрацю у сфері освітньої діяльності. У документі йдеться про підготовку, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у галузі знань «Соціальна робота».

– Договір передбачає створення якісних умов для студентів Львівської політехніки з метою опанування спеціальностей «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення», – розповів директор департаменту соціального захисту населення Василь Мартиняк. – Це, зокрема, встановлення міжнародних зв’язків з провідними соціальними установами, розробка спільних освітніх програм і проектів, спрямованих на соціальний захист найбільш вразливих верств населення Львова та області.

За словами Василя Мартиняка, реалізація умов договору також включає організацію і проведення спільних наукових конференцій, семінарів та інших наукових заходів з проблемних питань соціальної роботи та управління соціальною сферою. Також передбачено й проведення соціологічних досліджень, написання різноманітних проектів та пошук додаткових джерел їхнього фінансування.