Львівська міська рада і Політехніка спільно розробляють проект «Єдиний студентський квиток»

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Герб Львівської політехніки

Управління інформаційних технологій Львівської міської ради спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» розробляє новий проект – «Єдиний студентський квиток». У ньому буде об’єднано студентський квиток, читацький, перепустка в гуртожиток, е-квиток для громадського транспорту та банківський рахунок.

Як повідомляють в управлінні інформаційних технологій, «Єдиний студентський квиток» буде ще й частиною програми «Картка львів’янина», а отже, стане не тільки офіційною ідентифікацією львівського студента, але й можливістю отримати бонуси та знижки в топових закладах та установах Львова.

На сьогодні проект «Єдиний студентський квиток» перебуває в статусі активної розробки, тому думка студентства щодо потреб та його функціонування є вкрай важливою. Для цього Львівська міська рада та Національний університет «Львівська політехніка» оголошують хакатон, де студенти будь-якого вищого навчального закладу міста можуть висловити власні побажання.

«Єдиний квиток» буде впроваджений як пілотний проект на базі Львівської політехніки, а далі кожен із львівських університетів може вільно долучитися до проекту, звернувшись із таким проханням до міської ради. Тому вже з нового навчального року львівські студенти, переймаючи досвід західних колег, зможуть з легкістю користуватися всіма перевагами послуг, що надає навчальний заклад та місто.

Презентація та прес-конференція щодо запровадження «Єдиного студентського квитка» відбудеться 19 квітня у Львівській політехніці, початок 12:00.