«Літня школа» в рамках програми «Виховуємо аристократів духу» продовжує свою діяльність

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

25 червня відбулася друга зустріч «Літньої школи» в рамках програми «Виховуємо аристократів духу», яку організовує і проводить кафедра педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки.

В ідейне наповнення зустрічі з керівництвом і громадськістю Великомостівської ОТГ, яка була проанонсована, життя внесло свої корективи. На пропозицію голови ОТГ Ярослав Ройка, настоятеля о. Ярослава Бакальця, викладача-катехита Галини Бакалець, старости села Ірини Яремко було прийнято рішення побудувати формат спілкування так, щоб максимально задовольнити духовно-філософські, інтелектуальні та культурні потреби не лише майбутніх абітурієнтів, а також дорослих і, навіть, шкільної малечі.

Цього разу перед господарями – парафіянами Храму Пресвятої Євхаристії с. Купичволя – було виголошено коротку лекцію «Наукові пророцтва Біблії» від доцента Олександра Захар’яша. Духовно-інтелектуальна мандрівка була наповнена великою кількістю цікавих експериментів та їхнім ґрунтовним поясненням і тривала понад три години. Атмосферу особливої безпосередності та взаємного порозуміння підсилювало те, що спілкування відбувалося в приміщенні старовинної пам’ятки дерев’яної церковної архітектури – костелі-каплиці Івана Хрестителя.

З приємністю відзначаємо, що саме з цієї зустрічі візьме початок новий формат реалізації освітніх програм і проєктів, який суттєво доповнить і розширить можливості STEM і STEAM освіти.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи