Літня школа IT Camp знову в Інституті телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки

Кафедра теоретичної радіотехніки та радіовимірювання
Фото з Літньої школи

Цьогоріч 9 червня у рамках Літньої школи IT Camp, організованої Національним університетом «Львівська політехніка» та Львівською обласною Малою академією наук, в Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки завітали учні старших класів, які цікавляться сучасними інформаційними технологіями. Минулого року на кафедрі теоретичної радіотехніки та радіовимірювання такий захід було проведено вперше.

У лабораторії програмно-апаратних засобів під керівництвом викладачів кафедри Олександра Шкілюка та Сергія Алтуніна майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з особливостями функціонування пристроїв Інтернету речей та вбудованих (програмно-апаратних) систем. Учні вперше самі створювали програми для мікроконтролерів сімейства Infineon PSoC™ 4200 (раніше відомі як Cypress PSoC™ 4200), використовуючи середовище розробки PSoC™ Creator та дослідницькі набори PSoC™ 4 Pioneer Kit і PSoC™ 4 M-Series Prototyping Kit, що дало можливість побачити результати виконання своїх програм.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи