Літня школа «IT Camp» на кафедрі інформаційно-вимірювальних технологій ІКТА

Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

16–17 червня на кафедрі інформаційно-вимірювальних технологій Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки відбулися заняття літньої школи «IT Camp» для учнів закладів загальної середньої освіти.

Заступник директора ІКТА Тетяна Бубела ознайомила школярів з можливостями навчання на спеціальностях Інституту й особливостями освітньої програми підготовки фахівців з робототехніки на кафедрі ІВТ. Модератором зустрічі став один з найкращих студентів кафедри Володимир Поворозник, який зацікавив гостей Університету робототехнічними розробками. Школярі мали можливість написати свій перший код на С++.

На заняття Літньої школи завітали директор департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Олег Паска та директор Львівської обласної Малої академії наук Іванна Бородчук, які привітали молодих учасників із початком формування їх майбутнього фаху. Директор Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Микола Микийчук окреслив перспективи розвитку ІТ в Інституті, а директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Василь Лозинський наголосив на необхідності продовження співпраці з МАН.

В межах занять Літньої школи команди учасників підготували проекти модифікації роботів та показали їхні результати. Усі відчули себе переможцями, а індивідуальні презенти додали гарного настрою молодим візитерам, які, без сумніву, стануть майбутніми студентами Національного університету «Львівська політехніка».

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи