Літні школи «IT Camp» і «Політехнік Camp» завершилися тренінгом «Дизайн мислення»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Літньої школи

Ось і завершилися дві літні школи, організовані Національним університетом «Львівська політехніка» спільно з Львівською обласною Малою академією наук, – «IT Camp» і «Політехнік Camp».

Фінальним акордом для учасників став тренінг «Дизайн мислення», який провела доцентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Роксолана Винничук. Учні дізналися, в яких ситуаціях і для чого використовують цей інструмент – дизайн мислення. Школярі повчилися слухати себе та повправлялися в емпатії, протестували свою креативність і спробували застосувати різні методи генерування ідей. Як підсумок майстер-класу, учні попрацювали в командах та випробували всі етапи дизайн мислення на практиці.

Організатори вдячні всім учасникам літніх шкіл за їхню активність і чекають нових зустрічей у стінах Львівської політехніки!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи