Лінгвістично-освітній центр Львівської політехніки відсвяткував свій 10-річний ювілей

Інститут адміністрування та післядипломної освіти
Фото із круглого столу

19 жовтня 2021 року Лінгвістично-освітній центр Інституту адміністрування та післядипломної освіти відсвяткував свій перший ювілей – 10 років! Цій даті було присвячено круглий стіл на тему «Практичний досвід вивчення іноземних мов у Лінгвістично-освітньому центрі Національного університету «Львівська політехніка».

10-літня історія становлення, розвитку та успіхів Лінгвістично-освітнього центру – це результат праці багатьох людей, які прийняли геополітичні, комунікаційні й технологічні виклики часу і спробували створити можливість для всіх охочих опанувати іноземні мови, розпочати щось нове у своєму житті, підкорити ще більше вершин кар’єрного зростання.

Забезпечуючи виконання рекомендацій Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо вдосконалення якості освіти та формування соціокультурної компетенції учнів та студентів на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти у січні 2011 року розпочали роботу курси підвищення кваліфікації з іноземних мов (англійська, німецька) для студентів інженерно-технічних (ІТ) спеціальностей та викладачів Національного університету «Львівська політехніка», розроблено навчальну програму для ІТ-спеціальностей. Однак така робота потребує розроблення нових, найсучасніших спецкурсів, тренінгів для тих слухачів, які вже пройшли навчання за базовими курсами. З метою розв’язання цих завдань на базі Інституту післядипломної освіти 19 жовтня 2011 року розпочинає роботу Лінгвістично-освітній центр (ЛОЦ).

За 10 років свого існування ЛОЦ розширив свою діяльність у сфері підвищення кваліфікації кадрів у різних галузях, а також долучився до міжнародних проєктів, таких як «Україна – Норвегія», Oxford, Cambrige…

У Центрі сподіваються, що це лише початок успішної командної роботи, і попереду ще багато цікавих, плідних і корисних подій.

Лінгвістично-освітній центр Львівської політехніки вітає всіх, хто упродовж цих десяти років був разом із ним, працював із ним, допомагав втілювати його задуми, підтримував, вірив у нього!

Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу