Лінгвістично-освітній центр Університету співпрацює з міжнародною молодіжною організацією AIESEC

Лінгвістично-освітній центр Львівської політехніки
Зустріч із волонтерами – носіями англійської мови

Лінгвістично-освітній центр Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» в рамках проведення занять на курсах іноземних мов запровадив низку тематичних зустрічей з волонтерами – носіями англійської мови, так звані розмовні клуби «Speaking clubs».

Неформальні розмовні клуби дають можливість слухачам курсів іноземних мов зануритися у мовне та культурне середовище тієї країни, з якої походить волонтер. Адже сучасна концепція іншомовної освіти будується на інтегрованому навчанні мови та культури країн, мова яких вивчається. Головна мета такої освіти – навчання мови через культуру, культури через мову. Формування іноземного мовленнєвого етикету повинне відбуватися в умовах, максимально наближених до реальної комунікації.

Завдяки співпраці Лінгвістично-освітнього центру Львівської політехніки з AIESEC – міжнародною молодіжною організацією, що об’єднує активну молодь зі 126 країн світу, – наші слухачі мають унікальну можливість познайомитися та поспілкуватися з людьми різних національностей, професій, віку, культур тощо. Адже члени організації – це студенти та випускники, які щодня розвиваються особистісно та професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають як змінювати світ на краще і допомагають іншим у цьому.

Дякуємо волонтерам, координаторам, керівникам проектів та іншим членам організації AIESEC за проведення занять на курсах Лінгвістично-освітнього центру Львівської політехніки.