Китайці, які завершили магістратуру у Львівській політехніці, отримали дипломи

Центр комунікацій Львівської політехніки
Китайські студенти

33 випускники шести спеціальностей – міжнародної економіки, менеджменту, маркетингу і логістики, педагогіки, будівельних конструкцій, психології, – які півтора року тому після завершення бакалаврату в рідному Китаї вирішили далі навчатися у Львівській політехніці, успішно завершили магістратуру.

Урочисте вручення дипломів відбулося 7 березня в дистанційному форматі, адже навчалися китайці теж дистанційно. Випускників привітала проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталія Чухрай, а також керівник Центру китайсько-української співпраці Михайло Яструбський та директор Інституту економіки і менеджменту Олег Кузьмін. На урочистості були присутні керівники інститутів і кафедр, де навчалися студенти з Китаю, зокрема Інституту економіки і менеджменту, кафедр педагогіки та інноваційної освіти, теоретичної та практичної психології, будівельних конструкцій та мостів.

Начальник відділу роботи з іноземними студентами Сергій Купчак зачитав наказ про вручення дипломів, оголосив імена і прізвища дипломантів.