Курси англійської мови дистанційно та наживо від Центру іноземних мов Гданської політехніки

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фрагмент заставки заходу

Гданська політехніка запрошує студентів та аспірантів долучитися до навчання на курсах з англійської мови у двох форматах – дистанційно та офлайн.

Онлайн

Унікальна можливість для всіх (хлопців та дівчат) взяти участь в онлайн-курсі з вивчення англійської мови від викладачів Гданської політехніки в рамках проєкту NAWA «Гданськ-Україна». Терміни проведення курсу – квітень-червень 2024 року, кількість місць – 20, рівень знання англійської – В1-В2.

Студентів буде поділено на дві групи відповідно до рівня володіння англійською мовою. Заняття проводитимуть двічі на тиждень по 90 хвилин, також буде виділено час для індивідуальної роботи зі студентами. Участь безкоштовна.

Офлайн

Центру іноземних мов Гданської політехніки запрошує студенток взяти участь в інтенсивному курсі англійської мови у рамках проєкту NAWA «Гданськ-Україна». Рівень знання англійської – В1-В2.

Учасниць поділять на групи, рівень знань буде адаптовано до рівня володіння англійською мовою. Заняття проводитимуть кращі викладачі Центру. Також є можливість взяти участь у додаткових заходах. Терміни проведення курсу – 14–23 липня 2024 року. Кількість місць – 20, участь безкоштовна. Гданська політехніка надає житло, частково забезпечує харчування (сніданки та обіди), а також дає одноразову виплату на дорогу.

Крайній термін реєстрації для обох подій – 6 березня 2024 року.

Для участі потрібно надіслати необхідні документів на електронну адресу cie-info@lpnu.ua. У темі листа зазначити тип курсу (онлайн, офлайн чи обидва).

Документи для участі:

  • таблиця, де потрібно зазначити особисту інформацію: прізвище, ім’я, по батькові; інститут, група, електронна адреса, контактний номер телефону; рівень володіння англійською мовою (чи є сертифікат);
  • CV (+ кілька речень про хобі);
  • скан закордонного паспорта (для офлайн-курсу).