Креді Агріколь Банк та Львівська політехніка: інвестуємо в майбутнє України

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Фото з підписання меморандуму

25 жовтня 2024 року відбулася знакова подія – підписання меморандуму про співпрацю між Креді Агріколь Банк та Національним університетом «Львівська політехніка». Документ скріпили своїми підписами директор комерційного сектору Credit Agricole Bank Остап Пудляк та перший проректор Львівської політехніки Олег Матвійків.

В умовах сучасних викликів якісна освіта стає ключовим фактором розвитку та відбудови нашої держави. Співпраця з Креді Агріколь Банк дасть змогу збагатити навчальний процес практичними знаннями й реальним досвідом, адже розуміння фінансових процесів та вміння управляти особистими фінансами є необхідною навичкою для кожного професіонала, незалежно від сфери діяльності.

Важливим аспектом партнерства стане підтримка молодіжних проєктів у сфері ІТ та фінансових технологій. «В рамках проєкту Code of Trust Credit Agricole Bank нам важлива співпраця з університетом, де здобувають технологічні та ІТ-професії», – зазначила Наталя Ожанська, координаторка ІТ-програм. «Такі ініціативи відкривають нові можливості для наших студентів та сприяють розвитку інноваційної екосистеми університету», – підтримує ініціативу Ірина Андрушків, керівниця інноваційного простору Smart Space.

«Ми переконані, що живе спілкування студентів з професіоналами банківської сфери – це унікальна можливість отримати безцінний досвід. Саме тому ми запроваджуємо програму менторства, де досвідчені фахівці стануть наставниками для молоді», – зазначив Олег Матвійків, перший проректор Львівської політехніки.

Ця співпраця між бізнесом та освітою – інвестиція в майбутнє України, яка допоможе виховати нове покоління професіоналів, готових до викликів сучасного світу.

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму
Приєднані файли