Кращі освітянські та наукові практики з Великобританії на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва

Кафедра ММП Львівської політехніки
професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів

Упродовж тижня студенти, аспіранти та викладачі Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки мали нагоду ознайомитись із кращими практиками викладання та здійснення наукових досліджень від професорів Кінгстонського університету (Лондон, Великобританія), які взяли участь у програмі викладацької мобільності з кафедрою менеджменту і міжнародного підприємництва Університету. Зокрема, професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Особливе враження на політехніків справили лекція Джоржа Александроу, на якій відбулась гра-симуляція прийняття управлінських рішень у режимі реального часу для англійського підприємства, та лекція Айвана Зупіча про те, як штучний інтелект і великий масив даних впливає на розроблення стратегій провідних корпорацій. Надзвичайно цікавими для викладачів та аспірантів були наукові семінари і лекції, присвячені застосуванню сучасних методів наукових досліджень, та обговорення ключових факторів успішного публікування у журналах Scopus.

З метою розвитку як освітньої мобільності, так і наукової співпраці відбулася зустріч запрошених професорів із директором Інституту економіки і менеджменту професором О.Є Кузьміним та виконувачем обов’язків завідувача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва професором Л.І. Чернобай. На зустрічі було обговорено напрями спільних наукових досліджень та можливості публікування у наукових журналах Великобританії.

Координаторами програми мобільності викладачів Кінгстонського університету були д.е.н., професор Ігор Олексів, к.е.н., доцент Вікторія Харчук, к.е.н., асистент Галина Лема та к.е.н., асистент Тарас Лісович.

професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів професори Джорж Александроу та Айван Зупіч провели низку лекцій для студентів