Краща випускниця ОП «Міжнародні відносини» Богдана Воят закликає вірити у свої сили й малими кроками йти до великої мети

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

12 травня 2023 року відбулася зустріч студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» з Богданою Воят – випускницею освітньої програми «Міжнародні відносини» у Національному університеті «Львівська політехніка», проєктною менджеркою у Sigma Software, позаштатною радницею омбудсмена Республіки Італія Маріно Фарделлі, стипендіаткою програми «Завтра.UA» фонду Віктора Пінчука.

Богдана розповіла про основні плюси навчання в Університеті, наголосивши на розвитку лідерства та співпраці, навичок комунікації, можливостей для саморозвитку, пошуку знайомств та отримання широкого спектру знань, умінь і навичок. Особливо відзначила можливості, які творить Політехніка для пошуку друзів та однодумців, налагодження зв’язків, які можуть пригодитись у майбутньому.

Богдана розповіла про свій досвід участі у різноманітних проєктах, зокрема у Yalta European Strategy, Безпековому форумі для молоді, EU Study Days. Особливо цікавим для студентів став досвід участі Богдани у Young European Ambassadors. Особливу увагу гостя приділила необхідності вивчення іноземних мов, розповіла про свій досвід вивчення італійської мови та знайомства в Італії. У 2022 році Богдана отримала міжнародну Премію Миру як представниця української молоді в боротьбі за мир в Україні від асоціації італійського міста Кассіно. Богдана наголосила на необхідності для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» участі у програмах академічної мобільності, закликала вірити у свої сили та малими кроками йти до великої мети.

Зустріч пройшла у дружній та невимушеній атмосфері, студенти жваво задавали запитання й цікавились особливостями навчання та позауніверситетськими активностями.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото від Богдани Воят Фото від Богдани Воят Фото від Богдани Воят Фото від Богдани Воят Фото від Богдани Воят