Корисні тренінги для школярів, ініційовані професором кафедри обліку та аналізу ІНЕМ

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з тренінгу

Професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай ініціював для активних підлітків, які навчаються у 8–11 класах шкіл та ліцеїв Львова, корисні тренінги з фінансової грамотності, англійської мови, тайм-менеджменту, soft skills тощо.

Тренінги з тайм-менеджменту та soft skills на високому рівні провели успішні представниці провідної міжнародної аудиторської фірми PwC Lviv SDC – Антоніна Курець та Марта Масюк. Під час тренінгів використовували практичні кейси, над якими школярі працювали командами і презентували знайдені ними рішення. Також представники PwC Lviv SDC відповіли на запитання практичного характеру, які були задані учнями шкіл та ліцеїв.

Для школярів також було проведено екскурсію сучасним офісом PwC Lviv SDC, надано смачний обід і солодощі, брендовані корисні подарунки. Загалом учні дізнались про такі професії, як аудитор, фінансовий аналітик, консультант з оподаткування. Тих, кого зацікавили ці професії, було запрошено після закінчення школи, ліцею чи гімназії на навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» на кафедру обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка».

До нових зустрічей на корисних і цікавих заходах!

P.S.

Також пропонуємо учням шкіл, ліцеїв та гімназій України скористатись безкоштовними сучасними та цікавими відеоуроками на сайті ГО «Світ важливих ініціатив»:

Ці тренінги та відеокурси мають на меті продемонструвати школярам, що навчання може бути цікавим і є багато причин, щоб добре вчитись у школі та університеті.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу