Конкурс від Фонду Спенсера для проєктів, спрямованих на дослідження в галузі освіти

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

До уваги науково-педагогічних працівників Львівської політехніки!

Фонд Спенсера відкрив конкурс для подання проєктів, спрямованих на дослідження в галузі освіти.

Грант спрямований на підтримку проєктів, метою яких є покращення якості освіти в широкому плані. Очікують на пропозиції з різних дисциплінарних і методологічних аспектів, як усередині країни, так і за кордоном, від учених на різних етапах їхньої кар’єри.

Організатори передбачають, що пропозиції охоплюватимуть широкий спектр тем і дисциплін, які інноваційно досліджують питання, що є центральними для освіти, включаючи, наприклад, освіту, антропологію, філософію.

Пропозиції мають бути спрямовані на академічні дослідницькі проєкти з вивчення освіти. Пропозиції щодо інших заходів, окрім досліджень, не приймають (наприклад, оцінка програм, професійний розвиток, розробка навчальних програм, стипендії, капітальні проєкти). Крім того, не приймають пропозиції щодо досліджень, зосереджених не на освіті.

Головні дослідники (PI) і Co-PI, які подають заявку на отримання малого гранту на дослідження в галузі освіти, повинні мати ступінь доктора в академічній дисципліні чи професійній галузі або відповідний досвід у професії, пов’язаній з освітою.

  • Загальний бюджет: 50 000$.
  • Крайній термін подання: 1 серпня 2023 року.

Докладніше про конкурс