Конкурс спільних українсько-швейцарських проєктів з виконання наукових досліджень

Науково-дослідна частина Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

Розпочато приймання проєктних заявок на конкурс спільних українсько-швейцарських проєктів з виконання наукових досліджень, який оголошено спільно Швейцарським національним науковим фондом та Національним фондом досліджень України.

Гранти спрямовані на підтримку спільних проєктів з чітко визначеними цілями, в яких беруть участь щонайменше один колектив авторів зі Швейцарії та один колектив з України.

У заявках на одержання грантової підтримки потрібно пропонувати амбітні наукові дослідження та інноваційні підходи. Приймають спільні проєкти з будь-якої наукової галузі, а також міждисциплінарні спільні проєкти.

Орієнтовна тематика поданих проєктів – фундаментальні наукові дослідження з найважливіших проблем розвитку науково-технічного, соціально-економічного, суспільно-політичного, людського потенціалу для забезпечення конкурентоспроможності України у світі та сталого розвитку суспільства і держави.

Тривалість спільного проєкту може становити рівно два або три роки (24/36 місяці). Максимальний бюджет спільного проєкту:

  • дворічного – 265 000 швейцарських франків;
  • трирічного – 400 000 швейцарських франків.

Крайній термін приймання заявок – 12 грудня 2023 року.

Умови конкурсу: