Конкурс наукових проєктних концепцій молодих учених «Відродження та інноваційний розвиток України»

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Триває конкурс наукових проєктних концепцій «Відродження та інноваційний розвиток України» від Ukraine Reconstruction Fund та Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Метою конкурсу є популяризація розробок українських студентів, аспірантів, молодих учених серед ділової та наукової спільноти Сполучених Штатів Америки, пошук і заохочення потенційних інвесторів для реалізації проєктів, стимулювання інноваційної діяльності та рішень, спрямованих на відновлення і сталий розвиток України.

Співорганізатори чекають від учасників проєктні концепції з відновлення та розвитку економіки, агропромислових галузей, зеленої енергетики й покращення екології, особливо в районах України, які постраждали від війни.

У конкурсі можуть брати участь студенти, які навчаються на денній чи заочній формі у закладах вищої освіти України, аспіранти і молоді вчені.

Реєстрація учасників та прийом проєктних концепцій триватиме до 16 березня 2024 року. Для цього конкурсанти мають заповнити електронну форму.

Докладніше – на сторінці Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України у соцмережі Фейсбук.