Конкурс на отримання стипендії для дистанційних досліджень у сфері гуманітарних та соціальних наук

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Львівської політехніки інформує науковців Університету про можливість взяти участь у конкурсі на отримання стипендії на дистанційні дослідження для українських науковців, яку надає Французький центр досліджень гуманітарних та соціальних наук у співпраці з Міністерством закордонних справ і міжнародного розвитку Франції, Посольством Франції в Україні, Французьким інститутом в Україні та чеськими партнерськими інституціями.

У рамках пропозиції українські вчені мають можливість отримати стипендію, а також доступ до всіх архівів Французького центру наукових досліджень і можливість присвятити дев’ять місяців дослідженню у сфері гуманітарних або соціальних наук. Окрім цього, передбачено участь у тижневому воркшопі у Празі, а також можливість опублікувати свою роботу чеською мовою у цифровому та паперовому форматі.

У фокусі дослідження – питання міграції, поширення культурного різноманіття, подолання гендерної нерівності та інших проблем, що пов’язані з питанням співіснування різних традицій.

Розмір стипендії – 2000 євро.

Дедлайн – 15 березня 2023 року.

Докладніше – на сайті House of Europe.