Конкурс MSCA Postdoctoral Fellowships 2023 для дослідників, що мають ступінь доктора філософії

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

Проєктний офіс Львівської політехніки пропонує до уваги науковців Університету конкурс MSCA Postdoctoral Fellowships 2023, спрямований на підвищення творчого та інноваційного потенціалу дослідників, які мають ступінь доктора філософії і хочуть отримати нові навички через підвищення кваліфікації, міжнародну, міждисциплінарну та міжгалузеву мобільність.

Конкурсна програма заохочує науковців працювати над дослідницькими та інноваційними проєктами в академічному й неакадемічному секторах та відкрита для дослідників, які бажають реінтегруватися в Європі, для тих, хто переміщений через війну в Україні, а також для вчених, які прагнуть відновити свою кар’єру в наукових дослідженнях.

Постдокторські стипендії може бути надано в Європі (тобто в державі-члені ЄС чи асоційованій країні Horizon Europe) або в третій країні, не пов’язаній з Horizon Europe, а тривалість стипендії становити від 12 до 24 місяців.

Розмір стипендії визначено у 5600 євро/місяць, з врахування коефіцієнта країни, куди заплановано поїздку для проведення досліджень. Додатково може бути передбачено витрати на переїзд та проживання з сім’єю.

Загальний бюджет: 260 000 000€. Кінцевий термін подання заявок – 13 вересня 2023 року.

Докладніше про конкурс