ІІІ Міжнародна конференція «Chemical Technology and Engineering» у червні 2021 року може відбутися в режимі онлайн

Організаційний комітет конференції
Інформація про третю Міжнародну конференція «Chemical Technology and Engineering» у червні 2021 року, яка може відбутися в режимі онлайн

Шановні колеги!

З приємністю повідомляємо, що відповідно до рішення Організаційного комітету 21–24 червня 2021 року буде проведено ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Chemical Technology and Engineering» («Хімічна технологія та інженерія»).

Сучасні реалії пандемії кидають виклик науковій спільноті, проте ми повинні продовжувати обмінюватись досвідом, відкриттями і досягненнями заради розвитку науки та співпраці.

Проте безпека учасників понад усе – й Організаційний комітет повідомляє, що у випадку продовження світової вірусної загрози конференцію буде проведено в онлайн-режимі за допомогою вільнодоступних засобів дистанційного відеозв’язку.

Якщо до початку конференції світ подолає небезпечний вірус – конференцію буде проведено у звичайному режимі, хоча за бажанням учасники зможуть працювати також дистанційно.

У програмі конференції знову працюватимуть секції, що охоплюватимуть різноманітні напрямки хімічної технології та інженерії, виступатимуть відомі світові науковці з пленарними доповідями, буде проведено тренінги для молодих вчених – ми збережемо закладені традиції нашої червневої наукової зустрічі, незважаючи на формат її проведення.

Ми сподіваємось на Ваше розуміння і очікуємо невдовзі побачити Вас – чи в онлайн-форматі, чи особисто – у стінах Львівської політехніки!