Компанія Zhiqiu Education Technology представлятиме інтереси Політехніки щодо набору громадян КНР на навчання

Центр китайсько-української співпраці Львівської політехніки
Фрагмент афіші щодо навчання у Львівській політехніці

Національний університет «Львівська політехніка» набуває все більшої популярності на міжнародному ринку освітніх послуг. Водночас залучення іноземних студентів на навчання є одним із пріоритетних завдань Університету.

З метою реалізації поставлених задач у Львівській політехніці було проведено низку зустрічей та онлайн-конференцій, спрямованих на популяризацію Університету на зовнішньому освітньому ринку. За підсумками однієї з таких зустрічей 5 липня 2021 року було досягнуто домовленостей та підписано угоду з китайською компанією Zhiqiu Education Technology (Ningbo) Co., Ltd., яка представлятиме інтереси Львівської політехніки щодо набору громадян Китайської Народної Республіки на навчання за освітніми програмами українською та англійською мовами.

Львівську політехніку під час зустрічі представляла проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, д.е.н., професор Наталія Чухрай, керівник Центру китайсько-української співпраці професор Михайло Яструбський, очільник відділу роботи з іноземними студентами Сергій Купчак.

Партнерській компанії Zhiqiu Education Technology (Ningbo) Co., Ltd. у промоційних цілях надано право використовувати друковані та електронні матеріали Університету.

Фото з підписання угоди про співпрацю Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Афіша щодо навчання у Львівській політехніці Афіша щодо навчання у Львівській політехніці