Компанія Wolfram Research надала Львівській політехніці безкоштовну корпоративну ліцензію на програмний продукт Mathematica

Кафедра технічної механіки та інженерної графіки
Скріншот із програми

За підсумками багаторічної співпраці завідувача кафедри технічної механіки та інженерної графіки Інституту механічної інженерії та транспорту Віталія Корендія з компанією Wolfram Research у сферах математичного моделювання різноманітних механічних процесів і систем компанія надала Національного університету «Львівська політехніка» безкоштовну корпоративну ліцензію на програмний продукт Mathematica.

Mathematica є однією з провідних систем для виконання різноманітних інженерних розрахунків як в аналітичному вигляді, так і з використанням чисельних методів. Крім того, програма дає широкі можливості для роботи з двовимірними і тривимірними графіками, створення складних геометричних об’єктів, має окремі функції редагування зображень і звуку.

Зараз ідуть переговори щодо надання такої ж корпоративної ліцензії на інші продукти компанії Wolfram Research, зокрема на систему імітаційного моделювання System Modeler – інтерактивну графічну платформу для математичного і комп’ютерного моделювання різноманітних механічних, електричних, біологічних, хімічних та інших процесів і систем.

Для отримання консультацій щодо безкоштовного завантаження і реєстрації програмних продуктів компанії Wolfram Research звертайтеся до завідувача кафедри ТМІГ Віталія Корендія (тел.: +380977479698, e-mail: vitalii.m.korendii@lpnu.ua).

Скріншот із програми Скріншот із програми Скріншот із програми