Компанія випускника Львівської політехніки представила Україну на виставці у Лас-Вегасі

За матеріалами сайту компанії i3 Engineering
Українська делегація на СЕS 2023

З 5 до 8 січня 2023 року в Лас-Вегасі, США, відбувалася одна з найбільших у світі виставок побутової електроніки Consumer Electronics Show 2023. Щороку тут виставляються глобальні компанії, такі як Google, Apple, Hundai, Sony, Nikon. Цьогоріч у складі української делегації був український виробник систем розумного дому i3 Engineering. Керівником компанії є випускник Національного університету «Львівська політехніка» Павло Цюпка.

i3 Engineering – українська технологічна компанія у сфері виробництва систем розумного дому й автоматизації будівель. Обладнання вже можна придбати у сертифікованих партнерів у 7 країнах Європи. Участь у СЕS стала першим кроком компанії для виходу на ринок США.

«Це були неймовірні дні, ми вперше представили нашу систему в США. Спілкувалися з потенційними партнерами та дистриб’юторами. Зустрілися з виробниками пристроїв автоматизації для подальшої інтеграції та розробки спільних рішень. І черговий раз підтвердили, що українські hardware-продукти конкурентоспроможні та готові підкорювати світовий ринок», – зазначив керівник відділу маркетингу компанії Михайло Ворко.

Система i3 Engineering може автоматизувати практично всі процеси управління різними типами електрообладнання, такими як освітлення, розетки, системи опалення й кондиціонування, моторизовані жалюзі та штори, полив тощо.

Співзасновником та виконавчим директором i3 Engineering є Павло Цюпка. Він у 2010 році закінчив бакалаврат Львівської політехніки за напрямом підготовки «Телекомунікації», а у 2011-му отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Інформаційні мережі зв’язку» та здобув кваліфікацію інженера в галузі електроніки і телекомунікацій.

Всього у складі української делегації були представники 12 компаній. Організація української делегації на CES 2023 стала можливою завдяки спільним зусиллям Українського фонду стартапів (USF), Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Western NIS Enterprise Fund, UVCA, GIST Net та Міністерства цифрової трансформації України.

Контролер для автоматизації Argon та мобільний додаток i3 Home від i3 Engineering Українська делегація на СЕS 2023 Михайло Ворко, керівник відділу маркетингу i3 Engineering на СЕS 2023