Компанія Leobit відкрила нову лабораторію машинного навчання для студентів кафедри ІСМ

Кафедра інформаційних систем та мереж Львівської політехніки
Фото з відкриття лабораторії

16 вересня до Національного університету «Львівська політехніка» завітали представники компанії Leobit, щоб відкрити нову навчальну лабораторію для студентів кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

CEO компанії Олекса Стельмах зазначив:

– Сьогодні надзвичайно важливою є потреба у забезпеченні тісної співпраці ІТ-компаній із навчальними закладами для удосконалення і трансформації освітнього процесу задля забезпечення ринку новими кваліфікованими фахівцями.

Кооперація компанії Leobit з Національним університетом «Львівська політехніка» триває вже декілька років, за цей час ми долучились до ярмарків вакансій, технічних хакатонів. Провели декілька навчальних курсів, розроблених технічними спеціалістами від Leobit, зокрема «Програмування мобільних застосунків», «Web-технології та Web-дизайн».

Попереду ще багато спільних проєктів Leobit та Львівської політехніки, метою яких буде підготовка нових сильних спеціалістів і загалом створення комфортних умов навчання й отримання сучасних та актуальних знань.

Фото з відкриття лабораторії Фото з відкриття лабораторії Фото з відкриття лабораторії Фото з відкриття лабораторії Фото з відкриття лабораторії