Компанія Fujikura Automotive Ukraine Lviv розвиватиме співпрацю з Львівською політехнікою

Телеканал новин «24»
Герб Львівської політехніки

Потужний міжнародний бренд, що за рік відкрив два заводи на Львівщині, став одним з найбільших інвестиційних проектів у регіоні. Для області – це не тільки регулярні надходження до бюджету, а й тисячі робочих місць, розвиток інфраструктури та нові соціальні проекти.

Серед різноманітних корисних ініціатив компанії – співпраця з Національним університетом «Львівська політехніка». Fujikura Automotive Ukraine Lviv буде запрошувати студентів та проводити серед них конкурси на кращі проекти, де переможцям вручатимуть відзнаки. Також у компанії планують започаткувати гранти на навчання або курси, що дадуть змогу студентам втілювати на практиці здобуті знання. А в майбутньому Fujikura Automotive Ukraine Lviv відкриє в Університеті лабораторію, яка допоможе майбутнім інженерам вдосконалювати практичні навички, працюючи на сучасному устаткуванні.

Проводити такі заходи Fujikura Automotive Ukraine Lviv буде регулярно, адже місія компанії – стати частиною суспільного та громадського життя, втілювати соціальні проекти та запроваджувати високі стандарти відповідального бізнесу, що виконує всі свої зобов’язання.