Команди проєктів-переможців Програми Еразмус+ напряму «Розвиток потенціалу вищої освіти» запрошують на вебінар

За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні
Фрагмент афіші вебінару

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів для виконавців проєктів Програми ЄС Еразмус+ запрошує команди проєктів-переможців напряму «Розвиток потенціалу вищої освіти» (CBHE) 2020 року, координаторів чинних проєктів, проректорів з міжнародної співпраці, інституційних координаторів Еразмус+, представників підрозділів міжнародних зв’язків, бухгалтерів та фінансових менеджерів взяти участь в онлайн-семінарі «День переможців проєктів програми ЄС Еразмус+ напряму Розвиток потенціалу вищої освіти – Як успішно впроваджувати проєкт».

Захід відбудеться 21 грудня 2020 року на платформі Zoom. Семінар організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України, за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства з освіти, аудіовізуальних засобів та культури у співпраці із закладами вищої освіти України.

Програма заходу

Реєстрація обов’язкова. Форми для заповнення будуть відкриті до 17 грудня 2020 року (12:00). Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на зазначену е-пошту до 18 грудня (18:00).

Докладніше – на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні