Команди Політехніки – переможець і призер змагань Універсіади Львівщини з пляжного волейболу

Наталя Яценко, тижневик «Аудиторія»
пляжний волейбол

Цього року вперше відбулися змагання з пляжного волейболу серед студентів закладів вищої освіти за програмою Універсіади Львівщини серед чоловічих та жіночих команд.

До змагань допускалися дві команди від навчального закладу. Найкращий результат однієї з команд ішов у залік ЗВО. У змаганнях узяли участь 12 чоловічих та 11 жіночих команд.

Серед чоловічих команд перше місце посіла команда Національного університету «Львівська політехніка» – студенти Михайло Бібер та Юрій Білан (тренер – Микола Гавриленко). Друге місце – в команди Львівського державного університету фізичної культури імені І. Боберського, третє – у гравців Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України.

За результатами змагань із пляжного волейболу серед жіночих команд перше місце посіла команда ЛДУФК. Друга команда ЛДУФК поступилася в півфіналі команді Львівської політехніки, у складі якої виступали студентки Анісія Прийомова й Олена Лужецька (тренер – Олена Безгребельна). Львівські політехніки посіли друге місце, програвши першій команді ЛДУФК. Третє місце в загальнокомандному заліку – у команди ДДПУ ім. І. Франка.