Команди дівчат Технологічного коледжу Львівської політехніки перемагають у змаганнях з волейболу та плавання

Технологічний коледж Львівської політехніки
Волейболістки

З 21 по 30 березня у вищих навчальних закладах I–II рівнів акредитації Львівської області проходили змагання з волейболу серед дівчат.

За підсумками минулого року збірна команда Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» була другою. Цього року дівчата бажали реваншу – і їм це вдалося!

У фінальній частині змагань збірна команда коледжу перемогла суперників із Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій, Самбірського педагогічного коледжу імені Ів. Филипчака і Бродівського педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича й заслужено здобула перше місце.

Готував команду до змагань викладач коледжу Т.В. Трухан.
 

30 березня в басейні ДСТ «Динамо» відбулися змагання з плавання серед вищих навчальних закладів I–II рівнів акредитації Львівської області. Технологічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» представляли команди хлопців і дівчат.

Команді юнаків не вистачило сотих секунди, щоб стати призерами – і в підсумку вони посіли IV місце.

Натомість команда дівчат перемогла в естафетному плаванні та в плаванні брасом і була другою в плаванні на спині. У загальному заліку представниці коледжу стали першими.

Команди до стартів готувала викладач фізичного виховання коледжу В.В. Семенюк.
 

Колектив Технологічного коледжу вітає переможців і бажає їм подальших звитяг!