Команда україністів МІОКу зустрілася з директором Школи української мови та культури УКУ

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Фото із зустрічі

20 березня 2023 року відбулася зустріч команди україністів Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» з Назаром Данилківим, директором Школи української мови та культури Українського Католицького Університету.

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці у напрямі розвитку викладання української мови як іноземної, підручникотворення з УМІ, проведення літніх шкіл для представників української діаспори й іноземців тощо.

МІОКівці Андрій Яців, Оксана П’ятковська, Оксана Горда, Оксана Трумко, Оксана Галайчук та Галина Бойко ознайомили гостя з УКУ з актуальними підручниками Інституту, зокрема із серією «Ключ до України: міста і люди», «Образками з Лесиного життя», і подарували комплект підручників для Школи української мови та культури УКУ.

Зі свого боку Назар Данилків подарував для бібліотеки МІОКу новий, уже третій підручник із серії «Яблуко» з української мови для іноземців, створений викладачами Школи української мови та культури.

Учасники зустрічі домовилися продовжувати співпрацю в окреслених напрямах.