Команда стартап-школи Університету перемогла на всеукраїнському відборі Big Idea Challenge і поїде до Лондона

Програма Creative Spark
Команда стартап-школи Університету

Команда Tech StartUp School Львівської політехніки Smart Pillow перемогла на всеукраїнському відборі конкурсу Big Idea Challenge 2019 від програми Creative Spark. Всього з-посеред дев’яти учасників Всеукраїнського фіналу конкурсу троє представляли стартап-школу Університету.

Розробка команди PiPillow – це персональний пристрій, який дає змогу насолоджуватися кожною хвилиною сну. За його допомогою можна слухати музику під час засинання, тому вона ідеально підходить для людей, які мають проблеми зі сном. Музика автоматично вимикається, коли людина засинає. Це також гаджет, який допомагає відстежувати здоров’я і складати графік найкращого часу для сну і пробудження. PiPillow може розбудити людину в короткій фазі сну, що робить його приємнішим. Користувач може відстежувати фази сну, дихання і контролювати прокидання впродовж ночі.

Тепер Smart Pillow представить свою ідею на Big Idea Challenge у Лондоні, де дев’ять команд з Вірменії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, України та Узбекистану змагатимуться за перемогу. Міжнародного переможця буде оголошено в Оксфорді на початку вересня.

Команда стартап-школи Університету Команда стартап-школи Університету Команда стартап-школи Університету Команда стартап-школи Університету Команда стартап-школи Університету