Команда проєкту GoodPharma розпочала кампанію для привернення уваги до проблем дистрибуції ліків

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із заходу

Команда проєкту GoodPharma розпочала кампанію, присвячену підвищенню обізнаності та приверненню уваги фахівців фармації, науковців, влади, громадян до проблем дистрибуції лікарських засобів та інклюзії людей з особливими потребами у фармацевтичне середовище.

Фахівці розробили інформаційно-графічні матеріали, спрямовані на підвищення готовності гуртових та роздрібних підприємств до інтеграції в європейську систему належної практики дистрибуції, а також формування сприятливого простору для навчання практик ЄС і сприяння досягненню досконалості у дослідженні принципів, цінностей та інструментів ЄС.

Особливу увагу в комунікаційній кампанії було присвячено рекомендаціям щодо обслуговування людей з особливими потребами, а саме порадам щодо облаштування аптек для соціалізованого безпечного середовища, спілкування та продажу ліків.

Ми віримо, що такі заходи дадуть змогу сформувати у майбутніх спеціалістів більш широкі знання та розуміння проблем, що дасть можливість фахово виконувати поставлені цілі та завдання ЄС у глобальному ланцюгу поставок фармацевтичної продукції.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу