Команда Науково-дослідної частини провела вебінар на тему «Договори на замовлення установ та організацій»

Науково-дослідна частина Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

Минулого тижня відбувся вебінар на тему «Договори на замовлення установ та організацій» в межах серії вебінарів «Фінансова підтримка та можливості комерціалізації наукових розробок» від команди Науково-дослідної частини Львівської політехніки. Спікеркою була Галина Лазько, к.т.н., завідувачка відділу науково-організаційного супроводу наукових досліджень НДЧ.

Під час вебінару було презентовано особливості укладення догорів з різними інституціями та організаціями у закладах вищої освіти у 2022 році з урахуванням досвіду Національного університету «Львівська політехніка».

Спікерка поділилася з усіма присутніми практичними порадами щодо узгодження умов договору, процедури укладення договору, виконання договору, внесення змін та припинення господарських договорів.

Роман Небесний, начальник Науково-дослідної частини Університету, запросив політехніків до участі в пілотному випробуванні процедури електронного підписання пакету документів з укладення договору, який спростить цю процедуру й дасть змогу звести її до кількох кліків.

Спасибі усім за участь!

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару