Команда МІОКу зустрілась із заступником голови Союзу українців Румунії Михайлом Трайстою

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Фото із зустрічі

10 вересня 2021 року в м. Сату Маре (Румунія) в рамках роботи Х Міжнародного симпозіуму «Румунсько-українські відносини. Історія та сучасність» відбулася розмова команди Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки з Михайлом Трайстою – заступником голови СУР, головою Бухарестської філії СУР, головою з питань комісії культури СУР, членом Комісії культури Департаменту міжетнічних відносин румунського уряду, членом Національної спілки письменників України, членом Національної спілки письменників Румунії, членом Національної спілки журналістів Румунії, знаним письменником і перекладачем, автором відомих прозових творів «Незнайомка у фіалковій сукні», «Конокрадська честь», «Кладка» та ін.

Під час розмови Ірина Ключковська підкреслила важливість діяльності Михайла Трайсти як народного дипломата й промоутера української культури на теренах Румунії та з приємністю запросила письменника з візитом до МІОКу.

У зустрічі взяли участь Ірина Ключковська – директорка МІОКу, Андрій Яців та Оксана П’ятковська – заступники директорки, а також Оксана Горда – старша наукова співробітниця Інституту.