Команда студентів Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій «NULP_Nerdasaurus» увійшла до кращих на «KPI-OPEN» 2017

За матеріалами сайта КПІ
Герб Львівської політехніки

7 липня у залі Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася урочиста церемонія закриття і нагородження переможців Дванадцятої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2017».

Задачі, що пропонують учасникам організатори «KPI-OPEN», легкими не бувають. Тому й перемога чи призове місце в Олімпіаді – визнання надзвичайно високого рівня команди. Тому тих учасників, які змогли протриматися обидва тури, також можна вважати переможцями. 

За результатами другого туру команда студентів Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій  увійшла до переліку кращих команд та посіла 23 місце серед 115 команд, що брали участь.

Склад команди «NULP_Nerdasaurus»: Воврин Катерина (група ПІ-33), Пелешко Святослав (ПІ-32), Буца Юрій (СА-31). Наставник команди - Марусенкова Тетяна Анатолівна.

диплом