Колеги вшанували ветерана праці: колишній доцент ІТРЕ Тадей Бардила відсвяткував своє 90-ліття

Леонід Сніцарук, доцент кафедри РЕПС Львівської політехніки
Тадей Бардила

В Інституті телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки є добра традиція – вітати колишніх працівників, які пішли на заслужений відпочинок, із ювілеями. Так, нещодавно колеги та колишні студенти, випускники РТФ привітали з 90-літтям колишнього доцента кафедри ТРР Тадея Ільковича Бардилу.

Зі словами шани й вдячності за багаторічну працю звернувся до ювіляра В. Оборжицький – завідувач кафедри РЕПС, на якій колись працював Тадей Ількович. Колеги вручили йому пам’ятний адрес із побажаннями й фотографіями, а старший викладач А. Кузик прочитав власного вірша-вітання.

Ювіляра вітали також товариші з групи туристів, до якої належав ювіляр, і подарували пам’ятне фото з мандрівки, яку він здійснив у 86-му віці, фотоілюстрацію до його оповідання «Метелик», що було опубліковано в збірнику творів письменників-початківців, переможців всеукраїнського конкурсу. Колеги подарували вишиванки (Я. Кушнір, С. Кашкадамова), альбом «Львівська політехніка у фотографіях» (О. Шишка), а головне – теплі слова й побажання. Колишні вихованці Ю. Романишин О. Крук, Ю. Саноцький, З. Колодій та Ю. Шаповалов поділилися спогадами про вчителя.

Тадей Ількович, розчулений увагою колег, щиро подякував їм, а також поділився спогадами про свої важкі воєнні та повоєнні роки, навчання в школі, у Політехніці, згадав викладачів і колег Пухова, Шевцова, Замору та інших, спільну роботу над цікавими проєктами, зокрема в СПКБ Політехніки, Малій академії.

Тадей Бардила