Коломийські політехніки у складі команди TeamNotFound перемогли у студентському ІТ-хакатоні

За матеріалами сайту «БРІЗ»
Коломийський політехнічний коледж

Студентський простір Paragraph запрацював нещодавно у Прикарпатському національному університеті. І вже активно допомагає реалізуватися молодим ІТ-спеціалістам.

Нещодавно на базі Paragraph відбувся перший студентський ІТ-хакатон, ініціатором якого виступила команда проекту. Учасниками хакатону стали студенти з різних міст України: Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Києва. Загалом 50 молодих людей впродовж 33 годин розробляли програмне забезпечення для використання в освітньому процесі. Далі вони презентували свої ідеї та розробки журі.

За результатами конкурсу переможцем першого студентського ІТ-хакатону стала команда TeamNotFound, до якої ввійшли студенти Прикарпатського національного університету, Чернівецького національного університету та Коломийського політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Команда представила на розгляд журі застосунок eLibrary. Це – спрощена система електронної бібліотеки, що не потребує додаткового обладнання (зчитувачів штрих-кодів), достатньо телефону і доступу до мережі Інтернет.