Колектив Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою одержав нагороди від Львівської обласної ради

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Фото із вручення грамот

20 вересня 2022 на сесії Львівської обласної ради нагородили колектив Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за вагомий внесок у розвиток і зміцнення зв’язків України й української діаспори, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-ліття Інституту.

З великою приємністю представники МІОКу отримали Подяку Ірини Гримак, голови Львівської обласної ради, Почесні відзнаки «ХХХ років незалежності України», грамоти й цінні подарунки.

На події було відзначено Ірину Ключковську, Ігоря Калинця, Оксану П’ятковську, Андрія Яціва, Оксану Горду, Оксану Трумко, Наталію Грицко, Любов Литвин, Ірину Побран та Зоряну Харів. Ці нагороди МІОКівці розцінюють як результат багатолітньої співпраці та взаємодії з Львівською обласною радою і як визнання праці колективу для консолідації України та світового українства. Як зазначила директорка Інституту у слові подяки, «МІОК, який є майже ровесником Незалежності України, вибудовує свою діяльність на цінностях, закладених його засновницею Іриною Калинець».