Колектив кафедри теплогазопостачання і вентиляції провів профорієнтаційний онлайн-захід для Борщівського агротехнічного коледжу

Кафедра теплогазопостачання і вентиляції Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

У період карантину колектив кафедри теплогазопостачання і вентиляції Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету «Львівська політехніка» прийняв рішення проводити профорієнтаційну роботу в режимі онлайн.

На таку пропозицію першим відгукнувся завідувач відділення «Будівництво та цивільна інженерія» Борщівського агротехнічного фахового коледжу. Результатом домовленості стала відеоконференція на платформі Zoom, яка відбулася 27 листопада 2020 року.

У вигляді презентації представлено інформацію про Університет і кафедру теплогазопостачання і вентиляції для студентів освітньої програми «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» коледжу.

Студенти Інституту будівництва та інженерних систем, що отримали диплом бакалавра і поступили в магістратуру за освітньою програмою «Теплогазопостачання і вентиляція», мають можливість навчатися за програмою «Подвійний диплом», що дає змогу отримати два дипломи: українського державного зразка Вищого навчального закладу Національного університету «Львівська політехніка» та європейського зразка одного із закладів вищої освіти Польщі – Бєлостоцької або Варшавської політехніки – за спільною освітньою програмою.

Докладніше про захід – у доданому файлі.