Колектив кафедри нарисної геометрії і графіки взяв участь у Наукових фестинах Львівської політехніки

Кафедра НГГ Львівської політехніки
Колектив кафедри НГГ взяв участь у Наукових фестинах

Колектив кафедри нарисної геометрії і графіки Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки взяв активну участь у підготовці та проведенні Наукових фестин 2017 року.

Як і минулоріч, кафедра демонструвала засоби мультимедійного відображення – кольорові відеофільми лекційних курсів, твердотільне моделювання деталей та вузлів, створені на кафедрі віброкавітатори для очищення води, зміцнювачі ППД торсіонних валів.

Підвищену зацікавленість в організаторів та гостей фестивалю викликала демонстрація відеофільму лабораторної роботи об’ємного формоутворення складних деталей за допомогою 3D-принтера.

Найактивнішу участь у підготовці та проведенні Фестин брали викладачі кафедри доценти О.О. Бойко та В.І. Топчій, асистент О.І. Строган, провідний спеціаліст З.І. Лесняк та лаборант С.С. Кордюк.

Адміністрації Університету, Інституту і кафедри нарисної геометрії і графіки вислили вдячність працівникам кафедри за плідну участь у роботі Фестин.

Колектив кафедри НГГ взяв участь у Наукових фестинах Колектив кафедри НГГ взяв участь у Наукових фестинах Колектив кафедри НГГ взяв участь у Наукових фестинах