Нагороди отримали найкращі: колектив Інституту хімії та хімічних технологій нагороджено подякою ЛОДА

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Колектив ІХХТ нагороджено подякою ЛОДА

З нагоди Дня працівників хімічної промисловості України керівництво ЛОДА організувало захід, на який запросили найкращих працівників галузі і закладів вищої освіти.

Присутніх із професійним святом привітав начальник департаменту економіки ЛОДА Роман Филипів. Він зокрема відзначив, що хімічна галузь області в парі із наукою впевнено посідає передові позиції в Україні, нарощує випуск продукції, поліпшує її якісні показники. Він вручив подяки ЛОДА найкращим колективам хімічних підприємств, їхнім працівникам, представникам закладів вищої освіти і молодій науковій генерації.

Подякою «за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток хімічної науки та з нагоди Дня хіміка» нагородили і колектив Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки. Її отримав заступник директора професор Богдан Дзіняк. Роман Филипів також вручив диплом другого ступеня магістрові першого року навчання ІХХТ Анастасії Лисенко, яка посіла друге місце у II турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія питної води та водопідготовка харчових виробництв».

– Це для мене неочікувано, бо друге місце на олімпіаді – це вже велика нагорода і честь, – говорить Анастасія. – Своєму успіху завдячую всім своїм викладачам, а особливо доценту кафедри хімії та технології неорганічних речовин, заступнику директора інституту Роману Романовичу Оленичу. З великим задоволенням ходила на всі його лекції. Він зумів мене не просто зацікавити процесом очищення води, а й прищепити любов до майбутнього фаху. Маючи певні успіхи в дослідженні з цієї тематики, хотілося б згодом закріпити їх на якомусь підприємстві. Маю вже конкретні пропозиції і готова поєднувати навчання і роботу.

святкування Дня працівників хімічної промисловості України святкування Дня працівників хімічної промисловості України святкування Дня працівників хімічної промисловості України святкування Дня працівників хімічної промисловості України святкування Дня працівників хімічної промисловості України святкування Дня працівників хімічної промисловості України святкування Дня працівників хімічної промисловості України