Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки гостинно відкриє двері для цьогорічних абітурієнтів

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Хмельницький політехнічний коледж

19 лютого 2017 року Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» вкотре гостинно відкриє свої двері та запросить цьогорічних абітурієнтів серед різноманітних навчальних закладів обрати для вступу саме його.

В цей день відвідувачі отримають консультації щодо вступу, навчання, проживання в гуртожитку, зможуть задати особисті питання, зайдуть в аудиторії, майстерні, лабораторії, спортивний та тренажерний зали, до бібліотеки, музею, актової зали, кімнати народознавства, медичного, стоматологічного кабінету… та на власні очі побачать, в яких умовах навчаються, займаються спортом, проводять дозвілля, харчуються та отримують медичну допомогу наші студенти.

За відгуками випускників коледжу, які завдяки соціальним мережам та традиційним щорічним зустрічам випускників постійно підтримують з нами зв’язок, навчання у коледжі – це період часу, який вони з найбільшою теплотою згадують усе життя. Це час, коли вільного часу немає зовсім. Все заповнене найрізноманітнішими подіями. В першу чергу – це навчання і боротьба за те, щоб саме тебе визнали найкращим та найуспішнішим. Сьогодні наші молоді та амбітні студенти штурмують регіональні олімпіади, щоб завтра, досягнувши висот у навчанні, стати лідерами бізнесової та науково-технічної думки в Україні.

Колектив коледжу запрошує юних та завзятих абітурієнтів – 2017 долучитися до нашої дружної студентської сім’ї!