Хмельницький політехнічний коледж налагоджує співпрацю з NOVA Community College (США)

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з конференції

Нещодавно кафедра менеджменту Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» провела ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту» в режимі змішаної очної та заочної форм.

Для налагодження тісної міжнародної співпраці з колегами-викладачами Сполучених Штатів Америки було посилено активну роботу щодо презентації коледжу за кордоном. За сприяння студентки групи МЕ-201 спеціальності «Менеджмент» Марії Сурник, яка навчається в США за програмою ССІ, було встановлено контакт із відомим американським професором. Почесним гостем конференції став доктор бізнес-адміністрування зі спеціалізацією в галузі «Маркетинг», доктор філософії за спеціальністю «Організування, менеджмент та лідерство», професор, викладач економічних дисциплін та менеджменту NOVA Community College (США) Мелвін Мерфі.

В своїй доповіді професор Мерфі окреслив актуальні питання менеджменту освітньої діяльності в небезпечні часи, поділився своїм досвідом та філософією викладання освітніх компонент, наголосив на приділенні уваги співпраці студентів і роботодавців, розповів про систему навчання в американських коледжах та можливості для їх випускників. Загалом відбулась активна дискусія між професором та українськими і американськими студентами.

У подальшому завідувач кафедри менеджменту д.е.н. Андрій Савіцький працюватиме над організацією співпраці між Хмельницьким політехнічним фаховим коледжем Львівської політехніки та професором Мелвіном Мерфі.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.