Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки відсвяткував своє 55-річчя

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Хмельницький політехнічний коледж відсвяткував своє 55-річчя

У розквіті сил, із славною історією та з грандіозними планами на майбутнє зустрів своє 55-річчя Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Урочистості з нагоди ювілею відбулись 8 жовтня за участю колективу та вельмиповажних гостей. Виступаючи перед присутніми, директор навчального закладу, голова Ради директорів закладів вищої освіти Хмельниччини, що здійснюють підготовку фахового молодшого бакалавра, член Ради Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук привітав із ювілеєм усіх, для кого Хмельницький політехнічний коледж став рідним: випускників минулих літ, теперішніх і майбутніх студентів, педагогічний колектив, навчально-допоміжний і технічний персонал. Саме ці політехніки своєю наполегливою працею долучилися не лише до розбудови навчального закладу, а й сприяли утвердженню закладу як флагмана фахової освіти міста й області, лідера у впровадженні новітніх навчальних технологій, креативних педагогічних ідей.

Вадим Володимирович зазначив:

– Заснований понад п’ять десятиліть тому як відповідь на гостру потребу у висококваліфікованих виробничих кадрах, технікум завжди здійснював підготовку лише затребуваних на ринку праці фахівців. Усі ці роки політехніки невпинно розвивались, примножуючи свій потенціал, збагатили матеріально-технічну базу та сформували потужний науково-педагогічний колектив. У 2015 році ввійшли до структури Національного університету «Львівська політехніка». Ця подія стала стимулятором ще більш стрімкого та потужного розвитку нашого коледжу.

Вадим Овчарук подякував керівництву Університету за всебічну підтримку, розуміння й захист інтересів фахової передвищої освіти.

Святкового дня привітати Хмельницький політехнічний коледж прийшли численні високоповажні гості. В онлайн-режимі колектив закладу привітали ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало та керівник відділу офісу Президента Світлана Кретович, яка передала вітання від Глави держави Володимира Зеленського.

Хмельницькі політехніки презентували гостям власні науково-технічні досягнення на виставці робіт студентів усіх відділень. Інформаційно-бібліотечний відділ коледжу презентував виставку-перегляд друкованих праць науково-педагогічних співробітників навчального закладу. Гості були запрошені на екскурсію навчальним закладом.

Всі заходи супроводжувались розмаїтою мистецькою програмою. А найкращих політехніків було відзначено грамотами, подяками, цінними подарунками.

Докладніше – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.

Фоторепортаж – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.