Хмельницькі політехніки закінчили комп’ютерні курси й отримали сертифікати Університету

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із вручення сертифікатів

Третій рік поспіль у рамках додаткових занять студенти відділення інженерної механіки Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відвідують курси «Сучасні комп’ютерні технології в галузі машинобудування та автоматизації конструкторських робіт». Це дає можливість підвищити свою фахову підготовку з використання сучасних програм із 3D-моделювання, комп’ютерної інженерної графіки та застосування їх на виробництві. Викладачі постійно доповнюють і адаптують програму курсової підготовки під сучасні вимоги виробництва та промисловості.

Вітаючи випускників із успішним закінченням курсів, заступник директора коледжу з навчальної роботи Дмитро Пижов зазначив, що на ринку праці найбільше цінують професіоналів, здатних виконувати завдання будь-якої складності, навчених використовувати знання суміжних спеціальностей, а отже, сертифікат про додаткові навики робить їх більш конкурентоспроможними й затребуваними на ринку праці.

Завідувач відділення Олексій Матвєєв наголосив, що в поточному 2020 році 47 студентів коледжу, успішно пройшовши курс навчання, отримали відповідні сертифікати Національного університету «Львівська політехніка», але зупинятись на досягнутому не потрібно. Розвиток професійних здібностей і навичок в різних галузях – це безперервний процес.