Хмельницькі політехніки відвідали з екскурсією Тойота Центр Хмельницький «Гранд Мотор»

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Хмельницькі політехніки відвідали Тойота Центр «Гранд Мотор»

Студенти-автомобілісти ІІ курсу Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» разом із викладачем автомеханічних дисциплін Андрієм Яремчуком відвідали з екскурсією потужне та сучасне підприємство Тойота Центр Хмельницький «Гранд Мотор».

Майбутні автомобілісти мали змогу ознайомитися з надсучасним діагностичним та ремонтним обладнанням для обслуговування автомобіля, яке є кращим у регіоні, а також поспілкувалися з випускниками Хмельницького політехнічного коледжу, які працюють у сервісному відділенні. Сьогодні це – професійні механіки, які пройшли ретельний відбір і підготовку у спеціалізованих центрах.

Відвідування підприємств такого рівня дає змогу студентам зрозуміти, як можна практично застосувати теоретичні знання та уявлення, набуті під час вивчення профільних дисциплін, розвинути технічне мислення, відчути можливість стати у майбутньому висококваліфікованим працівником.

Хмельницькі політехніки відвідали Тойота Центр «Гранд Мотор» Хмельницькі політехніки відвідали Тойота Центр «Гранд Мотор» Хмельницькі політехніки відвідали Тойота Центр «Гранд Мотор»