Хмельницькі політехніки презентували першокурсникам гуртки Центру талановитої молоді «Політехнік»

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
фото заняття у Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки

У Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» створено сприятливі умови для того, щоб кожен студент отримав можливість максимально реалізувати свій інтелектуальний і творчий потенціал, обрав заняття до душі, спробував себе у найрізноманітніших гуртках і секціях.

З 2016 року в навчальному закладі успішно працює Центр талановитої молоді «Політехнік», який об’єднує півтора десятка безкоштовних гуртків і студій. Кожна молода людина може обрати заняття за вподобанням : від технічних, правових та спортивних секцій до гуртків гри на гітарі, вокального, хореографії, журналістики чи фотографії. Крім творчих чи спортивних, активно працюють гуртки, де студенти поглиблюють свої знання з обраного майбутнього фаху: «Цікава економіка», «Схемотехнік-політехнік», «Вмілий автомобіліст», «Хмельницький політехнік». Керівниками гуртків є педагоги або ж талановиті студенти, що вже мають власні досягнення у відповідній сфері.

Цьогоріч, дотримуючись вимог щодо помаранчевої зони карантину, політехніки відмовились від проведення традиційної масштабно-феєричної презентації Центру, проте набір до гуртків і студій вже розпочато. З цією метою старшокурсники – досвідчені гуртківці – відвідали кожну групу першого курсу, розповіли їм про роботу Центру талановитої молоді «Політехнік» та запросили приєднуватись до цікавої творчої роботи.