Хмельницькі політехніки – переможці та призери ІІ Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Грінвіч-Про»

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Переможці конкурсу

Одним з майданчиків для розширення можливостей та самореалізації в напрямі освоєння англійської мови став ІІ Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Грінвіч-Про», започаткований Центром творчих ініціатив Clever для студентської молоді закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти з метою підвищення інтересу до культури англомовних країн і поглиблення мотивації здобувачів освіти до вивчення англійської мови, розвитку їхньої пізнавальної та творчої діяльності.

Від Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» у конкурсі взяли участь 34 студенти. Для 8 політехніків участь у конкурсі стала знаковою – вони здобули сертифікати переможців: 3 золоті, 2 срібні й 3 бронзові.

26 січня в Хмельницькому політехнічному коледжі відбулася урочиста церемонія нагородження призерів та учасників конкуру. Директор коледжу Вадим Овчарук та голова циклової комісії іноземних мов Наталія Кузнєцова привітали переможців, вручили їм дипломи та пам’ятні сувеніри, побажали жаги до знань, наполегливості та успіхів у навчанні, нових досягнень і перемог.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.