Керівництво ІАДУ здійснило профорієнтаційні візити в органи місцевого самоврядування Волинської області

Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Фото з профорієнтаційного заходу

24 травня 2023 року директор Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки, д.е.н., професор Любомир Пилипенко, його заступник, к.держ.упр., доцент Тарас Кіцак та професорка кафедри публічного управління та публічної служби, д.е.н., професор Ористлава Сидорчук здійснили профорієнтаційні візити в міські ради міст Луцьк, Нововолинськ та Володимир, а також у Волинську обласну раду.

Під час зустрічей з головою обласної ради, міськими головами, а також працівниками апаратів міських рад обговорено нову редакцію Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та вимоги до рівня професійної компетентності службовців місцевого самоврядування. Презентовано освітні програми Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку та програми підвищення кваліфікації публічних службовців. Досягнуто домовленостей щодо поглиблення співпраці Інституту й органів місцевого самоврядування Волинської області.

Крім того, голову обласної ради та міських голів запрошено на Форум «Публічне управління та інновації», який відбудеться 22–23 червня в Університеті.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу