Керівниця Центру «Демос» презентувала результати міжнародного проєкту на засіданні Регіональної ради при ЛОДА

За матеріалами порталу «Освіта Львівщини»
Фото із засідання

Кориговані обсяги регіонального замовлення на підготовку кваліфікованих робітників та молодших бакалаврів у закладах професійної освіти днями затвердили на засіданні Регіональної ради при Львівській обласній державній адміністрації. До цього органу входять заступники голови облдержадміністрації, представники департаменту освіти і науки, департаменту економічної політики та обласної комісії з питань освіти, центру зайнятості, роботодавці, керівники навчальних закладів та експерти міжнародних проєктів.

Керівниця Науково-дослідного Центру соціальної й демографічної політики та управління «Демос» Національного університету «Львівська політехніка» професор Уляна Садова презентувала результати проєкту «Моніторинг реалізації інтелектуального потенціалу випускників Львівської області».

– Ми неодноразово представляли подібні результати в розрізі вищої школи та профтехосвіти. Маємо, на наш погляд, колосальні результати. Аналіз можна переглянути на сайті Intellect Lviv. В реалізації проєкту брали участь різні інституції: Львівська політехніка, Університет Франка, Інститут регіональних досліджень, методичний центр професійно-технічної освіти, центри зайнятості, об’єднання роботодавців тощо, – наголосила Уляна Садова.

Докладніше – на порталі «Освіта Львівщини».