У Політехніці екзаменували керівників закладів вищої освіти, департаментів та управлінь освіти Львівщини

Наталія ПАВЛИШИН, Тижневик «Аудиторія»
Керівників вишів Львівщини екзаменували

Наприкінці квітня у Львівській політехніці відбулася масштабна перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності керівників закладів вищої освіти, їхніх заступників, а також керівництва департаментів та управлінь освіти Львівщини, фахівців із охорони праці.

Такі заходи мають на меті організовувати безпечні та нешкідливі умови навчання, праці та виховання учасників освітнього процесу, підвищувати кваліфікації посадових осіб з питань охорони праці, пожежної та радіаційної безпеки, дорожнього руху, гігієни праці та виробничої санітарії, цивільного захисту та дій у надзвичайних ситуаціях.

Це плановий захід постійно чинної комісії Міністерства освіти та науки України. Упродовж двох днів керівники департаментів та управління освіти закладів освіти 3–4 рівня акредитації, а також керівники і їхні заступники 1–2 рівня акредитації мали нагоду прослухати лекції, які стосувалися питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. До роботи комісії запросили представників із Головного управління Держпраці у Львівській області, Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів, Профспілки працівників освіти і науки України, Фонду соціального страхування України. Після завершення лекцій усі проходили тестування. І за позитивним результатом видали відповідні посвідчення, – розповів начальник відділу охорони праці Львівської політехніки Володимир Шепітчак.

перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності перевірка знань у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності